NEEM CONTACT OP

OBJECTBEVEILIGING

InSeCon biedt professionele objectbeveiliging aan opdrachtgevers in alle segmenten. 

We worden steeds vaker geconfronteerd met de meest uiteenlopende vormen van criminaliteit.   Ongewenste personen betreden daarbij het privédomein, verrichten criminele activiteiten die het bedrijfsproces verstoren of misdragen zich binnen een openbare instelling.

Met professionele beveiligers zijn wij in staat om de veiligheidsrisico’s beheersbaar en tot een minimum te beperken om daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan een ongestoord verloop van het bedrijfsproces of andere belangrijke gebeurtenis.

Indien gewenst voert InSeCon vooraf een risicoanalyse uit, stelt een risicoprofiel op en stelt maatregelen voor die aansluiten bij de veiligheidsbehoefte van de opdrachtgever.

ONZE VISIE

De beveiliging van uw bedrijf is meer dan een ‘rondje’ om het gebouw. 

Onze objectbeveiligers

InSeCon garandeert een constant kwaliteitsniveau door gebruik te maken van representatief en goed opgeleide medewerkers. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in hun vakgebied, in het bezit van EHBO/BHV diploma en zijn op alle genoemde aspecten inzetbaar. InSeCon draagt zorg voor het voortdurend op peil houden van kennis en vaardigheden van haar medewerkers door het geven van instructie- en trainingen. Hiervoor beschikken we over eigen opleidingsmogelijkheden en Ecabo-certificering.

 

Kwaliteit

InSeCon draagt zorg voor een kwalitatieve, efficiënte en effectieve dienstverlening.