NEEM CONTACT OP

PERSOONSBEVEILIGING

InSeCon richt zich met name op de advisering en bescherming van personen en organisaties met een mogelijk verhoogd risico.

Door de meest uiteenlopende vormen van criminaliteit is het helaas regelmatig noodzakelijk dat personen door hun maatschappelijke of politieke functie, de aard van hun bedrijf of financiële draagkracht persoonlijke bescherming behoeven. Het uitgangspunt is hierbij het creëren van rust bij onze opdrachtgevers door de veiligheidsrisico’s beheersbaar en tot een minimum te beperken. Onopvallend, professioneel en discreet.

InSeCon beveiligers beschikken over ervaring en kennis om personen en hun bezittingen te beschermen tegen risico’s van welke aard dan ook. De beveiliging kan bijvoorbeeld plaats vinden door middel van close protection, beveiliger/chauffeur of preventieve observatie.

ONZE
MISSIE

InSeCon werkt met professionele experts. Onvallend wanneer het kan, opvallend wanneer het moet, maar altijd in het belang van onze klant.

Onze professionals

De persoonsbeveiligers van InSeCon zijn representatieve, ervaren en getrainde experts die ruime ervaring hebben opgedaan bij specialistische overheidsdiensten van Justitie of Defensie. Professionals die zowel tactvol als doortastend zijn om in de meest uiteenlopende situaties de juiste beslissing te nemen.

 

Privacy

Door te kiezen voor professionele persoonsbeveiliging wordt de privacy vaak in meer of mindere mate aangetast. De persoonsbeveiligers van InSeCon hebben, door hun ruime ervaring, gevoel voor balans tussen privacy en de veiligheid van onze opdrachtgevers. Hierdoor vindt optimale beveiliging plaats en wordt de privacy nauwelijks aangetast.

 

Onze opdrachtgevers bestaan zowel uit gerenommeerde bedrijven als particulieren.