WIE ZIJN WIJ

InSeCon is een internationale professionele onderneming met experts op een zeer gevarieerd gebied van beveiligen. Onze professionals zijn divers opgeleid en hebben ervaring opgedaan binnen Justitie of Defensie.

In de jaren 70 en 80 werd Nederland geconfronteerd met steeds zwaardere criminaliteit en een aantal zeer schokkende gebeurtenissen zoals ontvoeringen en aanslagen. Nog nooit was Nederland, en de Nederlandse bevolking, zo in de ban van een totaal veranderende burgermaatschappij. In verband hiermee werden in Nederland de eerste specialistische eenheden opgericht.

Ook multinationals en bekende/vermogende personen werden steeds vaker geconfronteerd met  plotseling verhoogde dreiging, afpersing, ontvoering, tiger kidnap of andere security incidenten waardoor ook hier meer vraag kwam naar specialistische oplossingen.

Na een jarenlange ervaring binnen specialistische eenheden van Defensie en Politie besloten de oprichters van InSeCon de overstap te maken naar het bedrijfsleven en de particuliere sector.

In eerste instantie richtte InSeCon zich op de beveiliging van personen en waarden. Later werden daar, door de vraag uit de markt, de gekwalificeerde objectbeveiliging en specialistische opleidingen aan toegevoegd.

Inmiddels is InSeCon uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming op het gebied van beveiligen. Bij onze specialistische opdrachten dragen de medewerkers van InSeCon zorg voor een kwalitatieve, efficiënte en effectieve dienstverlening. Dit doen we met ons team van ervaren specialisten zoals security consultants, persoonsbeveiligers, observanten, rij-instructeurs, security managers, security coördinatoren en crisismanagement experts.
Zij hebben in hun specialisme jarenlang ervaring opgedaan bij werkzaamheden voor vele opdrachtgevers en bij (specialistische) eenheden van defensie en politie.

Onder onze clientèle rekenen wij gerenommeerde bedrijven, (semi) overheid en particulieren.

 

ONZE PASSIE

Het dagelijks verzorgen van professionele beveiliging, waarbij alle aspecten van beveiliging, veiligheid en daaraan gerelateerde dienstverlening aan bod komen, aan onze opdrachtgevers.

PERSOONSBEVEILIGING 100%
OBJECTBEVEILIGING 87%
CHAUFFEURSDIENSTEN 93%
PREVENTIEVE OBSERVATIE 93%
BEVEILIGING MET HONDEN 45%
OPENBARE INSTELLINGEN 96%

ONS UNIEKE PROCES

InSeCon levert maatwerk door proactief met onze klanten mee te denken en innovatieve oplossingen aan te bieden. 

RISICOANALYSE

In overleg met onze klant voeren wij vooraf een risicoanalyse uit.

RISICOPROFIEL

Naar aanleiding van de risicoanalyse stellen wij een risicoprofiel op.

MAATREGELEN

InSeCon adviseert de maatregelen die genomen moeten worden naar aanleiding van het opgestelde risicoprofiel en de risicoanalyse.

ONZE COMMITMENT

InSeCon beschermt en beveiligt, naar best vermogen, onze klanten en hun objecten, door gebruik te maken van de best opgeleide medewerkers met de meest innovatieve methoden die daarbij worden inzetten.

Dit bewerkstelligen we door het inzetten van professionele beveiligingexperts met aandacht voor kwaliteit, vertrouwen en integriteit.