NEEM CONTACT OP

ZORGBEVEILIGING

Beveiliging binnen een zorginstelling is werk voor professionals die met gevoel van diplomatie en empathie hun taak verrichten. 

 

Voor een zorginstelling is het van belang dat bezoekers en patiënten zich bij binnenkomst veilig voelen. Daarnaast is een veilige werkomgeving voor het personeel van de zorginstelling van groot belang. Uw eigen beveiligingspersoneel of ingehuurd beveiligingspersoneel speelt daar een grote rol in.

Een bezoek aan een zorginstelling kan verschillende reden hebben. Vaak spelen emoties een grote rol. Denk bijvoorbeeld aan gevoelens van onmacht of verdriet die tot irritatie kunnen leiden. Het komt dan ook voor dat, vanwege agressief gedrag van patiënten en bezoekers, deze situaties uit de hand lopen. Beveiliging binnen een zorginstelling is werk voor professionals die met gevoel voor diplomatie en empathie hun taak verrichten. Hun uitstraling zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen.

De medewerkers van InSeCon voldoen aan dit profiel. Zij beschikken over ruime ervaring en zijn volledig opgeleid voor het werken binnen een zorginstelling. Zij zijn bekend met de meest uiteenlopende situaties die zich kunnen voordoen in een zorginstelling. Zij weten daarom precies hoe zij hun taken moeten verrichten en kunnen alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. InSeCon levert deze dienst op volledige basis, als detachering of als aanvulling op uw eigen beveiligingspersoneel. Wij zijn in staat om snel te anticiperen en op ad-hoc basis verlof, ziekte, onderbezetting of calamiteit van uw eigen beveiligingspersoneel aan te vullen.

Naast werkzaamheden op het gebied van beveiliging zijn deze uitstekend te combineren met receptiewerkzaamheden, meldkamerfuncties en Bedrijfshulpverlening.

ONZE VISIE

Met diplomatie en empathie zorgen voor een hoog veiligheidsgevoel.

Meldkamerdienst

Wij leveren gekwalificeerd personeel die in staat zijn de binnen gekomen meldingen te classificeren, prioriteren en vast te leggen en op een juiste manier vervolg geven aan deze meldingen.

Receptiedienst

Als toon aangevende organisatie leveren wij al vele jaren receptiediensten binnen (semi) overheid en commerciële organisaties.